Digi-tv antenniasennus ja yhteisantennijärjestelmät

digita_valk_pysty_rgb.jpg

Olemme DigitaPro asennusliike antenni- ja verkkotöille. 

Ajankohtaista:

Antenniverkossa tapahtuu muutoksia: 

MAKSU-TV-PEITTOALUEIDEN UUDET LÄHETTIMET ON KÄYNNISTETTY

Digita on käynnistänyt maksu-tv-peittoalueiden uudet lähettimet 19.12. klo 16.00 D- ja F-kanavanipuissa. Kahdeksan uutta päälähetinasemaa ovat Fiskars, Haapavesi, Kerimäki, Koli, Mikkeli, Pernaja, Vaasa ja Vuokatti. Liitteenä olevassa dokumentissa on lueteltu uusien asemien taajuudet. Kanavanippujen palvelut voi tarkastaa Digitan karttapalvelusta. Uudet peittoalueet ja palvelut tulevat karttapalveluun 1.1.2020 alkaen.

Haapaveden ja Vuokatin lähettimien alueella yhteisantennivahvistimille on lisättävä uudet taajuudet, jotta kanavat toimivat. Uudet kanavat löytyvät kanavahaun jälkeen.

Antenni HD-lähetykset laajenevat digitan verkossa:

Ylen tv-kanavat teräväpiirtona Digitan antenni-tv-verkkoon

Yle ja Digita ovat sopineet televisio-ja radiokanavien jakelusta vuosille 2020 - 2029. Ylen HD-muotoiset kanavat Yle TV1 HD, Yle TV2 HD, Yle Fem HD ja Yle Teema HD käynnistyvät Digitan maanlaajuisessa antenni-tv-verkossa keväällä 2020.

Teräväpiirtolähetysten käynnistyessä 1.4.2020 verkko kattaa 85 prosenttia väestöstä ja 1.6.2020 verkko on valtakunnallinen. Tiedoite 17.12.2019

DNA sulkee VHF-taajuuksia käyttävän antenniverkkonsa vuoden 2020 aikana ja keskittyy jatkossa tv-palvelujen kaapeli- ja laajakaistajakeluun. Lehdistötiedote 28.10.2019

LTE 700 taajuusalueen käyttöönotto etenee. Toiminta-alueellamme on ensimäiset havainnot 4G liikenteestä 700 MHz taajuusalueella. Ennen televisiolähetteiden taajuusmuutosta vuosina 2014-2016 (televisio lähetteiden ollessa vielä 700 MHz taajuusalueella) LTE-suodatukset oli tehtävä 800 MHz suotimilla, jolloin LTE 700 alueen häiriöt ovat nyt uuden LTE taajuuden käyttöönoton myötä mahdollisia myös häiriösuotimilla aikaisemmin suojatuissa kohteissa. Todennettujen häiriöiden poistaminen on edelleen maksutonta OKT, rivi- ja kerrostaloissa sekä vapaa-ajan asunnoilla valtuutettujen asennusliikkeiden toimesta.

http://taajuustalkoot.fi/taajuustalkoot/  

Operattoreiden tarjoamien IP-TV palveluiden käyttöönotto, testaus ja asennuspalvelut. 

Kattava valikoima antenni- ja mastotarvikkeita:

Yhteisantennijärjestelmät, omakotitalot ja vapaa-ajan asuminen sekä matkailuajoneuvot.

Testatut antennit, suotimet, vahvistimet, mastot, kiinnikkeet ja jakoverkkotarvikkeet. Valikoimassa myös matkailuautoihin ja -vaunuihin ja aurinkopanelijärjestelmiin soveltuvat vahvistimet.

Sat-tuotteina mm. kansainvälisten sateliittilähetteiden lisäämiset digitaalisena kotimaisten antenni- tai kaapelilähetteiden rinnalle katseltavaksi antenni- tai kaapeliverkon digivirittimillä. 

Asennus- ja mittauspalvelut:

Tehokkaat ja monipuoliset mittalaitteet vastaanotto-ongelmien tutkimiseen, jakoverkkojen vaimennuksien ja signaalivoimakkuuksien mittaamiseen. Pystymme mittaamaan myös vastaanottoympäristössä olevia häiriölähetteitä ja poistamaan niitä järjestelmistä.

Mittamasto ja henkilönostin optimaalisten mastopaikkojen ja antennien korkeuksien määrittämiseksi. Mastotyövälineet myös vaativimpien mastotöiden suorittamiseen ja mastojen kaatamiseen huoltoa varten.