Digi-tv antenniasennus ja yhteisantennijärjestelmät

digita_valk_pysty_rgb.jpg

Olemme DigitaPro asennusliike antenni- ja verkkotöille. 

Ajankohtaista: 

Tuulivoimaloiden häiriöt TV-vastaanottoon

Aluelle rakennetuilla tuulivoimaloilla on vaikutusta televisioiden näkyvyyteen, mikäli voimalat sijaitsevat käytetyn lähetinaseman ja vastaanotto paikan välillä. Häiriöiden vaikutus varmennetaan mittauksilla,  dokumentoidaan ja häiriön poisto suoritetaan Digitan koordinoimana toimintana. Näkyvyyden palauttamisia on tehty jo useissa kohteissa menestyksellisesti.  Vaikutusalueina kevään ja alkukesän aikana käyttöönotetuilla Metsälamminkankaan ja Kokkonevan voimaloilla Enonlahti, Manamansalon etelä- ja lounaisosat sekä Kestilän Järvikylän alue. 

Operattoreiden tarjoamien IP-TV palveluiden käyttöönotto, testaus ja asennuspalvelut. 

Kattava valikoima antenni- ja mastotarvikkeita:

Yhteisantennijärjestelmät, omakotitalot ja vapaa-ajan asuminen sekä matkailuajoneuvot.

Testatut antennit, suotimet, vahvistimet, mastot, kiinnikkeet ja jakoverkkotarvikkeet. Valikoimassa myös matkailuautoihin ja -vaunuihin ja aurinkopanelijärjestelmiin soveltuvat vahvistimet.

Sat-tuotteina mm. kansainvälisten sateliittilähetteiden lisäämiset digitaalisena kotimaisten antenni- tai kaapelilähetteiden rinnalle katseltavaksi antenni- tai kaapeliverkon digivirittimillä. 

Asennus- ja mittauspalvelut:

Tehokkaat ja monipuoliset mittalaitteet vastaanotto-ongelmien tutkimiseen, jakoverkkojen vaimennuksien ja signaalivoimakkuuksien mittaamiseen. Pystymme mittaamaan myös vastaanottoympäristössä olevia häiriölähetteitä ja poistamaan niitä järjestelmistä.

Mittamasto ja henkilönostin optimaalisten mastopaikkojen ja antennien korkeuksien määrittämiseksi. Mastotyövälineet myös vaativimpien mastotöiden suorittamiseen ja mastojen kaatamiseen huoltoa varten.