Valvontakamera- ja etävalvontajärjestelmät

Valvontakamerajärjestelmät analogi- ja ip-tekniikalla, etäkäytettävinä.

Kiinteistöjen, piha- ja pysäköintialueiden sekä vapaa-ajankohteiden valvontaan.

Etävalvottavat  kamerajärjestelmät voidaan rakentaa toimimaan myös mobiiliyhteyksien kautta. Toteuttaminen onnistuneesti tehty kaikilla tiedossa olevilla yhteystyypeillä: Adsl, Wimax, kuitu ja mobiiliyhteyksillä. Demo-kameroitamme pääset testaamaan ottamalla yhteyttä.  

Kääntöpää (domekamerat) ovat ohjattavissa kääntymään 360 astetta ja ovat varustettuja tehokkailla optisilla zoomella. Kuva ja ohjaus myös matkapuhelimeen.

Tallennus ja hälytys kameran kuvasta liiketunnistuksella. 

Jatkuva tallennus tuottaa runsaasti kuvamateriaalia, josta tapahtumien hakeminen katselua varten ilman liiketunnistusta on työlästä. Kiinteistä ja domekamerasta paikallaan ollessa voidaan valitulta rajatuilta alueilta tuottaa liiketieto, jolla voidaan aikataulutettuna tallentaa still kuvia, videoita tai suorittaa esim. jatkohälytys tekstiviestillä, ohjata valaistusta tms... Liiketunnistuksella tapahtumista saadaan yksilöityä tapahtumalistaa tai päiväkohtaiset kansiot. Tapahtumat löytyvät nopeasti ja kuvien/videoiden katseleminen on nopeaa. Kuvien laatu, käytettävyys ja kohteiden tunnistettavuus HD-tekniikan kameroista parempi korkealaatuisen tallenteen vuoksi verrattuna aikaisempiin analogisiin järjestelmiin. 

Domekameran 36 x zoom kuvia tässä pdf-liitteessä

Full HD domekameralla 20 m kuvausetäisyydellä (20 x optinen zoom)

c20120722_085541919.jpg

Full HD-kameralla kuvattua korkeampitasoista materiaalia tässä pdf-liitteessä

Kiinteä kamera säädettävällä optiikalla ja ir-valoilla ulkona. Kameran kuvaa resoluutiolla 1600x1200. Vaunuun on kamerasta 20 m ja häkin etukulmaan matkaa 10 m. Yökuvat pimeältä pihalta ilman lisävalaistusta. 

012848_0.jpg

Yökuvauksen aikaan alueelta kuva alla kännykkäkameralla kuvattuna. Tilanne vastaa hyvin havainnointikykyä silmillä. 

yokuva_puhelimella3.jpg

Linkit tässä valvontakameran päiväkuvaan ja yökuvaan, jossa aluetta valaistaan kameran infrapunavaloilla. Otettu tasolla, jonka 3G tai 4G yhteydet mahdollistavat live seurantaan. Kuvat avautuvat selaimeen uudessa ikkunassa.

Paikallistallennus suuremmalla resoluutiolla mm. ajoneuvojen rekisterikilpien tunnistamiseksi. Tallennemateriaalin kuvan voit ladata kookkaanpana tiedostona tästä. Zoomaa kuvaa saadaksesi yksityiskohtia kuvasta enemmän. Toimii useimmissa nettiselaimissa Ctrl + ja - painikkeilla sopivilla portailla. 

Vertailukuvaksi edellä oleville sääasemassa käytössä oleva (ei haluta tunnistaa alueella liikkuvia henkilöitä) kameran 600x480 resoluution kuva päivällä ja yöllä samalta alueelta. 

Liikuvien ajoneuvojen kuvaaminen heikossa valaistuksessa.

Ilman lisävalaistusta mahdollista tunnistaa ajoneuvoja aina 50 km/h ajonopeuteen saakka.

yokuva_autosta.jpg

 

Hyvä kuvanlaatu myös etäkäytettynä kotiverkon ulkopuolelta hitaammilla tietoliikenneyhteyksillä.

Isoresoluutioisissa kameroissa pystytään ajamaan useampaa kuvankokoa ja päivitysnopeutta etäkäyttöön erilaisiin katselulaitteisiin. Kamerat testattu yhteensopiviksi Android ja Ios puhelimien kanssa. 

WEB-kamera ja sääsovellukset

Tutustu Muhoksen jokikameroiden kuvanlaatuun.  Kameroissa olisi tarkkuutta enemmänkin, mutta mobiilitiedonsiirto on alueen tapahtumien aikaan ajoittain ruuhkainen.   

Analogi- ja IP-kameroiden etävalvonnat pc:llä ja matkapuhelimilla. 

Onko järjestelmää jo olemassa ? Haluatko tallentaa kohteen tapahtumia ? Vanhojen analogikameroiden etäkäyttö onnistuu ATK-verkkoon asennettavalla ip-tallentimella ja kameroiden etävalvonta on mahdollista tietokoneella tai matkapuhelimella etänä ja kotiverkossa. Alla kuva Iphonen näytöltä analogisella kameralla tuotetusta kuvasta (kamera testattaessa nurinpäin, siksi aikaleima väärinpäin).

toimisto_tallennin.jpg

Räätälöidyt ratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan.