Mobiililaajakaistan tehostaminen ja puheluiden toimivuuden parantaminen

Heitteleekö nettinopeus ja katkeilevatko puhelut ?

4G-yhteyksien tehostaminen

IMG_3009.jpg

Mittaamme mobiiliverkkojen peittoalueita liikkuessamme automme laitteilla ja testaamme verkkojen käytettävyyttä.

Käytettävien tukiasemien ja taajuuksien määritykset. Vastaanottopisteiden optimointi myös kiinteistöjen sisällä signaalitaso- ja nopeusmittauksilla. Mobiiliverkkojen käytettävyyttä arvioitaessa huomioimme useiden tukiasemien vaikutukset, soluhengittävyyden ja tukiasemien solujen peitto ja  nopeus eroavuudet. 

Mobiiliverkkojen käytettävyyttä huonontaa usein talojen rakenteiden aiheuttamat vaimennukset. Vastaanoton tehostaminen kiinteistöissä tehokkaammilla suunta-antenneilla, joilla lukuisia 30-50 M nopeudella toimivia yhteyksiä on rakennettuna joka 10-15 km etäisyyksille tukiasemista.

Asutko matkapuhelimen kuuluvuuden katve-alueella tai onko sinulla asuin-,  työ- tai vapaa-ajanviettopaikka, jossa on ongelmia puheluiden katkeiluista ja pätkimisestä. Matkapuhelin verkkojen uusilla käyttöönotettavilla ominaisuuksilla katveita ja katkeiluita pystytään poistamaan. Operaattoreilla on palvelut jo käytössä.  Mikäli tunnistat ongelman ja laitteiden uusiminen on ajankohtaista, varmista että uusi puhelinmallisi tukee näitä uusimpia tekniikoita. Puheluiden toiminnallisuus perustuu millä tavalla tahansa luotuun toimivaan nettiyhteyteen, joita pystymme helposti rakentamaan kohteissa mittauksien perusteella parhaiten toimivalle operaattorille.

 

 LTE_3G_mittaukset.jpg

Sektorit_Vaala.jpg